Aktiviteter

| Aktiviteter | Kurser |
MUSIKERFORUM 2017

Nästa gång vi ses till MUSIKERFORUM blir den 29-31 maj 2017 i Luleå. Vi börjar kl. 18.00 på måndag och slutar med lunch onsdag

Denna gång tänker vi att vi gör en stor härlig kyrkomusikerkör och manifesterar Lutheråret 2017 med att sjunga Den Svenska Mässan av Johan Helmich Roman.

Detta sker till orkester, solister och under ledning av Christiane Rödder Steiner som är organist i Hortlax kyrka. Körsatserna finns insjungna i Scorx

Förutom detta så blir det såklart årsmöte, andra inslag (ej bestämda ännu), festmiddag och socialsamvaro där vi hinner prata och se varandra.

Ett annat viktigt datum att skriva in är den 25-27 augusti 2017 Luleå. Då bjuds alla församlingar, EFS, volontärer m fl in till att under en helg fokusera på Luther genom föreläsningar, gospelkonsert, mm Detta blir som typ ” Framtidsforum”!

På fredagen den 25/8-17 så sjunger vi återigen Romans mässa i Domkyrkan kl 20.00

Keep singing hälsar Carolina och Jerry

Nu äntligen ligger länken ute så att ni kan börja anmäla er till Musikerforum 29-31 maj 2017 i Luleå

Välkommen till dagar med MYCKET körsång, Musikal med Karin Runow, Gehrmans repertoar, Sensus, KMF Årsmöte och lite till.

Förutom detta så får vi mötas, prata, skratta och äta tillsammans!

När anmälningstiden gått ut så får ni ett välkomstbrev med detaljerade tider och annan information.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

http://internwww.svenskakyrkan.se/luleastift/kurser

Allt gott hälsar Carolina och Jerry


Fri till tro och gospeldag

Hej alla!

Ingen har kanske undgått att det är Reformationsår som pågår under 2017. Luleå Stift bjuder in alla medarbetare, frivilliga, församlingsbor och alla som är intresserade av att komma till Luleå på inspirationshelg den 25-27 augusti 2017

Förutom föreläsningar, utställningar och gudstjänster så kan man anmäla sig att bara vara med på Körspåret som pågår på lördageftermiddag och avslutas med konsert på Kulturens. Om ni har körsångare som ni tror skulle gilla detta, så tryck upp eller skicka via e-post. Man kan alltså komma som enskild körsångare eller om man bara är sugen på att testa på gospel. Inga förkunskaper krävs. Låtarna övas på plats. Ledare för dagen är Britta Bergström m komp och Swinging Wheel storband.

När jag ändå skriver detta så fortsätter jag med det som VI kyrkomusiker ska göra i samband med jubileumshelgen och det är den 25/8 kl 20.00 i Domkyrkan. Då sjunger vi Romans mässa igen som inledning på helgen. Eftersom vi sjunger den i maj på Musikerforum så tänker jag att vi repar med orkester samma eftermiddag. Här hoppas jag ju såklart att så många av er som möjligt kommer till Luleå och är med!!!

Frågor? Hör av er i så fall

Med vänliga hälsningar

Carolina Dawidson

Stiftsmusiker, LULEÅ STIFT
TELEFON: 0920-26 47 75 MOBIL: 072-22 25 456
----------------------------------------------------------------------------------
POSTADRESS: Luleå stift, Box 942, 971 28 LULEÅ
BESÖKSADRESS: Stationsgatan 40
www.svenskakyrkan.se/luleastift
internwww.svenskakyrkan.se/luleastift


Hör gärna av dig till styrelsen eller webmaster om du känner till någon aktivitet som kan vara av allmänt intresse.

Tillbaka till startsidan

© KMF i Luleå stift 2016